Intracare klövvårdsprodukter

Hulterstad

Mats driver och jobbar på Hulterstad gård i närheten av mjölby. De har 320 mjölkande kor som mjölkas i grop 3 gånger per dygn. Han har använt Intracare´s klövvårdsprodukter i ungefär ett år och tycker att det har gett mycket bra resultat så länge han är konsekvent med att använda det regelbundet.

Innan han började använda klövbadet hade han stora problem med att korna fick klövspalt och eksem, nu använder han klövbadsvätskan var fjortonde dag och tycker att det gör stor skillnad. Han använder även repidermasprayen på kor som behöver lite extra behandling och även den tycker han ger ett snabbt och bra resultat.

Klövbadet med gödselrännan i mitten tycker han har fungerat bra då vätskan håller sig renare, han säger att det räcker till att köra igenom 200 kor. Han använder även klövbadet ute på bete några gånger per säsong för att slippa att korna får sår mellan klövarna. 

De största fördelarna tycker han är att det ger snabbt resultat, kan användas både förebyggande och behandlande och att det är krav-godkänt.

MX Ranch AB

MX Ranch AB är ett företag som verkar hovar samt klövar på får och nöt. Vi har pratat med Max som är en flitig användare och en glad förespråkare av våra Intracare hov- och klövprodukter. Han använder både repidermasprayen och intra-hoof fit-preparatet i första hand vid behandling av hov- eller klövröta men också i förebyggande syfte. Han tycker att det är mycket effektivt, speciellt repidermasprayen som torkar ut rötan omedelbart.

Han tycker att produkterna ger ett snabbt resultat, är lättanvända, enkla att applicera och att de är mycket prisvärda, de fungerar lika bra på hästar, får och kor. Han rekommenderar alla att använda produkterna, allt ifrån ridskolor, privatpersoner och andra hov- och klövvårdare.